Om os

"F..., hvor svarer I bare hurtigt når man skriver til jer - så fedt!!" 

Claus Marcussen, Hilsen fra Odsherred

Vi skaber tryghed      fb50li50

Uanset om jeres kunder er begyndere eller erfarne i den digitale verden skal de være trygge, når de køber billetter eller tilmelder sig. Det samme skal jeres medarbejdere – hvad enten de er professionelle eller frivillige.

Vi hjælper jer i gang med at oprette jeres løsning og de første events, så I bliver fortrolige med systemet. Og er der alligevel tvivl, er vi ikke længere væk, end telefonen rækker. Det handler om tryghed fra os og vores brugervenlige systemer.

 

Vi er eksperter

BilletExpressen er eksperter i event management med billetsalg, tilmelding og deltagerregistrering. Siden 2009 har vi leveret avancerede løsninger i samarbejde med vores internationale teknologipartner, InterTicket, som udvikler systemer, der årligt bruges til titusindevis af arrangementer med millioner af billetter og tilmeldinger. Med mere end 25 dedikerede udviklere i ryggen er vores løsninger er blandt de mest fleksible og innovative på markedet.

 

Vi har tilfredse kunder

Vi brænder for tilfredse kunder, og derfor måler vi temperaturen på samarbejdet. Vi er stolte over resultatet: 91 % af kunderne er tilfredse eller meget tilfredse med vores service. 88% siger at kvaliteten af vore løsninger er høj, mens 77% mener vore priser er konkurrencedygtige. Vores mål er at blive endnu bedre, og det er yderst motiverende at få en mail som denne:

"Mange tak, og altid for sublim service, mvh Ulla"

 

Vi tænker ud af Billetboksen

Vores filosofi er måske lidt nørdet, men den giver både mening og muligheder, for alle er forskellige, så det skal vores løsninger også være. De skal passe til kommunen, koncernen, virksomheden, foreningen, teatret, koncerthuset, de store, de små, de unge, de grå, de bittesmå og alle derimellem – dem, der vil bippe sig til lærerige, sjove eller uforglemmelige øjeblikke, og dem, der gerne vil have overblik og sælge en masse billetter. - Alle, der ligesom os, tænker ud af Billetboksen og ind i en verden fyldt med arrangementer.

 

Vi samler trådene

Vi identificerer personer og styrer deres adgang til events, servicer og produkter. Det giver os selvfølgelig mulighed for at levere lækre løsninger til billetsalg, tilmelding og registrering, men fremtidens samarbejdspartnere kræver mere end det. I kraft af den teknologiske udvikling og stigende digitalisering øges behovet for nye løsninger, integration og samspil på tværs af virksomhederne og eksterne systemer. Vores vision er at være lige i midten – at samle trådene og lette arbejdet for alle parter.

Kontakt os

Har du brug for et billet- eller tilmeldingssystem, så

ring 21910014 eller skriv til os

Du sidder måske og læser dette, for bedre at kunne tage stilling til om Billetexpressen skal være din nye samarbejdspartner.

Vi har så meget vi gerne vil fortælle - gerne hvis du har tid til en kort introduktion over en kop kaffe.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Har du brug for hjælp til at købe billetter kan du kontakte os her

 
✓ Tak. - Din meddelelse er sendt. Vi besvarer den hurtigst muligt.