Koncern

Koncernløsninger, der skaber værdi

BilletExpressen – en løsning, der skinner igennem på bundlinjen

En løsning fra BilletExpressen er andet og mere end en smart event-manager – det er også en løsning, der skaber værdi, selv i store koncerner. Ud over at tjene sig selv hjem flere gange bidrager løsningen også til at give overblik og er dermed et solidt beslutningsgrundlag i hele koncernen med mulighed for optimering og effektivisering af virksomhedens events.
 
Fordi systemet er så enkelt og ligetil, er der besparelser at hente i administrationen, og derudover kommer den store fordel, der er i dataindsamling. Kend jeres kunder, og mød dem, der, hvor de er – det er intelligent forretningsførelse og strategisk it, når det er bedst.
Kontakt os

Optimering af return on investment

Hurtig tilbagebetalingstid

Mersalg til eksisterende kunder er attraktivt, og med en løsning fra BilletExpressen er det lige præcis det, I får mulighed for. Pga. sign-up og databasen med kundeoplysninger er det nemt at ramme kunderne med relevante budskaber og holde dem interesseret i jeres virksomhed.
 
Det skaber større mulighed for at øge antallet af ambassadørkunder – kunder, der til hver en tid vil anbefale jer som leverandør eller samarbejdspartner – og at tiltrække nye kunder. Samtidig gør BilletExpressens system det nemt at optimere jeres arrangementskoncepter og segmentere målgrupperne endnu strammere end tidligere. Med vores løsninger kan I udnytte hele potentialet.

Overblik og beslutningsgrundlag

Kend jeres målgrupper, og udnyt informationen strategisk

For at kunne optimere og få mest succes med forretningen skal en virksomhed kende sin målgruppe. Hvad er brugeradfærden hos dem, vi har inviteret, og hvad synes de om vores events? Er det de rigtige, vi har inviteret, og hvad får vi ud af vores events?
 
Med en løsning fra BilletExpressen har I det store overblik – I kender jeres målgruppe og ved præcis, hvem I kan kontakte for damage control ved en eventuel dårlig evaluering, og hvem ambassadørerne, der skal have en opringning, er.
 
Overblikket medvirker til at give jer et solidt beslutningsgrundlag samt automatisere – og dermed effektivisere – håndteringen af kundernes informationer. Overblikket og kundeinformationerne skaber struktur, kontrol og transparens og bidrager til stram brugerstyring, hvilket i sidste ende giver øget indtjening.

Administrative besparelser

Kunderne betjener sig selv, og I sparer penge

Smarte løsninger er enkle at betjene. Enkel betjening betyder nemmere administration, og derfor i sidste ende: administrative besparelser. Sammen med BilletExpressen kan I optimere jeres forretningsprocesser og effektivisere arbejdsgange. Sammen med genbrug af data og øget selvbetjening boner det positivt ud på bundlinjen. 

Fremtidssikret IT

Et system, der udvikles år efter år

Vi har udviklet vores løsninger med fokus på fremtidssikret teknologi, så I kan være sikre på, at systemet også er up to date om flere år, og I ikke skal bruge ressourcer på at udskifte eller opdatere.
 
I udviklingen har vi naturligvis også haft fokus på, at systemet er fuldt integrerbart med jeres andre systemer og løsninger, ligesom vi garanterer, at sikkerheden er i top.
 
Løsninger fra BilletExpressen skal ikke kun tilfredsstille et behov; funktionaliteten skal være i top. 

SMV

Sæt selvbetjening øverst på dagsordenen

Lad gæsterne klare sig selv – nem og billig tilmelding

Som virksomhed kan I undgå investering i dyre CMS-moduler eller bare droppe Excel-arket. Lad os klare ærterne og få alle de oplysninger, I ønsker, serveret på en let og overskuelig måde og uden at løfte en finger.
 

Med BilletExpressens system er det både enkelt og omkostningseffektivt at distribuere billetter og tilmeldinger til alt lige fra kundearrangementer, generalforsamlinger, kurser og personalearrangementer.

Frigiv administrative ressourcer, gør det I er bedst til og lad os klare ærterne.

Alle involverede har fuldt overblik, så det er slut med at sende mails og gule lapper til hinanden.

Løsningen stilles gratis til rådighed.

Kontakt os

Kontante fordele med BilletExpressen

I sparer både tid og penge

Løsningen fra BilletExpressen er både enkel, smart og omkostningseffektiv.
 
Ved at bruge den i jeres virksomhed kan I opnå store besparelser på alt lige fra markedsføring til administration. Og jo flere gæster, I får til at betjene sig selv, jo større besparelser er der at hente for jer.
 
Ingen investering - Pay-as-You-Go

Professionel profilering

Jeres portal - Jeres branding

Det tager kun et øjeblik!
 
Med vores løsning kan I hurtigt oprette jeres egen modulopbyggede tilmeldingsportal, hvor I selv bestemmer layout, farveskema, font, link til sociale medier og alt hvad der skal stå på portalen.
 
Det understøtter jeres professionelle image og gør det nemt for publikum.
 
Design også jeres egne tilmeldingsbeviser, så I kan målrette kommunikationen til jeres gæster
 
 
Vi tør også godt lægge hånden på kogepladen, og sige at vore løsninger hører til blandt de allermest brugervenlige.
 
 

Messe og Konference

Publikumsmesser i rivende udvikling

Flere solgte forsalgsbilletter = øget salg, færre omkostninger og mindre NO SHOW

Se vores senest løsninger

http://kreativedage.billetexpressen.dk/ 

http://mandogco.billetexpressen.dk/

Online-salget til vores største publikumsmesser er i rivende udvikling og er vokset med 65 procent på bare to år og har en online-andel på mere end 33 procent, og med BilletExpressen er det nemmere end nogensinde at tilrettelægge billetsalget til en publikumsmesse.
 
Dét, at så mange køber billetter på forhånd, giver en god indikation på deltagerinteresse, længe inden messen overhovedet begynder, og derudover forbedrer det likviditeten. Samtidig er flere solgte forsalgsbilletter lig med færre no show-gæster – der er betalt, og derfor kommer de fleste ud ad døren uanset vejr og vind eller besøg fra nær og fjern.
 
Fleksible invitationskoder i samarbejde med medier, virksomheder og fordelsklubber sætter yderligere turbo på forsalget og reducerer bemandingen ved indgangen.
 
Hjælp også udstillerne, så de slipper for manuel håndtering af billetter til deres samarbejdspartnere.
 
Kontakt os

Fagmesser og konferencer

Alt i ét: Komplet registrerings- og tilmeldingssystem. Med og uden betaling

Få registrering til jeres fagmesser og konferencer enkelt, hurtigt og smart med en løsning fra BilletExpressen, der kan tilpasses jeres behov 100 procent.

Online-registrering, onsite-registrering og leadgenerator er blot nogle af de ting, vi tilbyder – kort sagt: Et komplet registrerings- og tilmeldingssystem, der kan håndtere alt lige fra arrangementer og deltagere til økonomi.

Hvis vi skal integrere til andre leverandørers udstillingssystemer og leadgeneratorer, f.eks. FairKey, klarer vi også det, så jeres udstillere undgår besværet med stakkevis af visitkort og kan give nem og hurtig opfølgning. På den måde bliver det endnu nemmere både for jeres udstillere og gæster.

 

Ingen dyre tilkøb

Enkelt og intuitivt

Vores løsninger til messe og konference er udviklet, så de har alle fordelene og samtidig er utroligt lette at gå til for alle medarbejdere og arrangører, så de ikke behøver at tage på kursus.
 
Det hele er inkluderet i prisen. I betaler efter forbrug, der er ingen faste omkostninger, ingen investering, ingen licens, ingen binding og intet abonnement.
 
I skal heller ikke tænke på udgifter til design, support, hosting, betalingskanal eller API-backup. Og systemet virker til et ubegrænset antal brugere til et ubegrænset antal arrangementer. No nonsense.
 

 

Er I arrangører for andre?

Et vigtigt værktøj til jer, der fungerer som PCO (Professionel Congress Organizer)

Fungerer I som arrangør for andre, har vi også en løsning til jer. Som PCO – Professional Congress Organizer – får I muligheden for at tilbyde jeres kunder deres egne tilmeldingsportaler med et ubegrænset antal arrangementer, arrangører, brugere og tilmeldingswebsites.
 
I har selv muligheden for at designe jeres portaler, oven i købet på jeres eget domæne. Alt sammen helt uden beregning – uden investering eller binding og uden behov for licens. Arrangér events med eller uden betaling – kortbetaling via Quickpay er inkluderet, ligesom SMS-tjeneste, scanning og API også er det. Ganske gratis, naturligvis.
 
Omkostningerne er lave og transparente – Pay-as-You-go.
 

Restaurant og Hotel

Sælg flere billetter døgnet rundt

Sælg, sælg, sælg – også når I holder ferie

 
Som ejer eller manager af en restaurant og/eller et hotel er det alfa og omega, at I kommer ud over rampen og promoverer jeres arrangementer, gode tilbud mv. 
 
Tilbyd jeres kunder at købe billetter døgnet rundt -  året rundt - på jeres helt egen billetportal. Det er god kundeservice, og det sælger billetter, også når I har lukket.

 

 

Kontakt os

Hold snor i alting og mere til med BilletExpressen

Forenklet administration og logistik

Det bliver ikke nemmere end med en løsning fra BilletExpressen. Administrationen klarer måske ikke sig selv, men det er tæt på, og I kan følge med på tæt hold via de fyldestgørende rapporter. Se for eksempel, hvor mange billetter/pladser I har solgt, hold øje med regnskabet – opnår I den ønskede fortjeneste, eller er der områder, hvor det ville være en god idé at sætte ind? – og forbered jer bedst muligt mht. tjenere og borddækning.

Intet bliver overladt til tilfældighederne med BilletExpressen, og det bedste af det hele er, at vores løsning er såre simpel at bruge.

Slut med no shows og urentable løsninger

Mindre risiko – bedre cashflow

Ved at sælge billetter i forsalg er risikoen for no shows mindre. Når folk har købt og betalt en billet, er de ikke nær så tilbøjelige til at lade sig friste af sofaen eller et andet tilbud, end hvis de ’bare’ har tilkendegivet, at de gerne vil komme.
 
Forsalg af billetter via web eller mobil-appen er altså med til at forbedre cashflowet og mindske antallet af no shows. På den måde sikrer I jer også, at jeres restaurant eller hotel altid har det optimale antal gæster i forhold til personalet.
 

Turisme

Lokalområdets arrangementer samlet et sted

Sælg billetter og få tilmeldinger på jeres egen portal

Med en fælles portal får turisterne et samlet overblik, hvor de kan købe billetter og tilmelde sig lokalområdets mange arrangementer.
 
De er ikke begrænset af de brochurer de finder i sommerhuset eller på hotellet eller hvad de tilfældigt støder på i byen.
 
Portalen er en yderligere service til lokalområdets mange arrangører, som får en ny og attraktiv salgskanal.
Kontakt os

Online salg for individuelle arrangører

I samspil med fællesportalen

Har I brug for jeres egen portal til at sætte yderligere fokus på jeres arrangementer, kan den spille sammen med områdets fællesportal. I får både styrket jeres egen profil og bliver markedsført på den fælles portal.

Sæsonens aktiviteter samlet på en portal

Sejlture, vandreture, cykelture og meget meget mere

Har I sæsonbetonede aktiviteter på programmet, er BilletExpressens løsning desuden et perfekt sted at promovere og sælge adgangsbilletter til dem på. Det kan for eksempel være sejlture, vandreture i skoven, fælles cykelture, mv. Brug portalen og lad turisterne betjene sig selv, og spar penge på administration imens.
 
Følg salget, så I kan planlægge efter det - og send en mail, hvis I bliver nødt til at aflyse.
 

Markedsføring af sommerens store event

Enkelte events og festivaler

Skal sommerens store event markedsføres? Skal billetterne sælges hurtigt og effektivt? Så er BilletExpressens løsning en enkel og hurtig måde til dels at skabe fokus, dels at sælge billetter.
 
 
Er I arrangører af enten Makrelfestival, ringridning, musikfestival, orienteringsløb eller andet, der skaber aktivitet i lokalområdet, vil I med garanti have stor gavn af vores løsning.