Fælles Kommune Billetsystem

35 smartcity

Én kommune – Ét klik

Kontantløst billetsalg og tilmelding til alt samlet ét sted

Vi har gjort hele kommunen digital ved at udvikle et kontantløst billet- og tilmeldingssystem, som borgeren kan bruge fra pc, tablet og på smartphone. Alle i familien har mulighed for at købe billetter eller tilmelde sig kommunens spændende arrangementer. Vi har endda minimeret billetgebyret, så det er så let, billigt og brugervenligt som muligt. Er det let for borgeren, er det let for jer.
 

Digital kommune

Vores strategiske løsninger henvender sig til alle kommunens egne institutioner, såsom biblioteker, kulturhuse, svømmehaller, museer, skoler, skaterparker og sportshaller, til alle foreninger og andre kulturarrangører i kommunen. Det er én kommune – ét klik.
 
Kontakt os
34 smartcity1

Er I en Smart Kommune?

BilletExpressens løsninger gør jeres kommune smart 

Med løsninger fra BilletExpressen er det nemt at gøre netop jeres kommune til en del af smart-tankegangen og inddrage alle kommunens borgere i institutionernes arrangementer og events. På samme tid får I et uvurderligt overblik over brugerens aktivitetsadfærd. Det er med andre ord let at blive en smart kommune.
 

Smart City, Smart Country

Begrebet Smart City er eskaleret siden 2014, og over halvdelen af landets kommuner arbejder med projekter, de kalder for Smart City. Det er især inden for Teknik og Miljø, Kultur og Fritid samt Erhvervsudvikling og Innovation, at flere og flere kommuner iværksætter nye initiativer og anvender mere integreret teknologi og data i forhold til kultur, erhvervsliv og borgerinddragelse. 
 
 
33 womancenter

Billigt for borgeren

Billigt, brugervenligt og borgernært

Vi har borgeren i centrum, når vi udvikler vores løsninger, for målet er netop at gøre det enkelt og attraktivt for kommunens borgere. Alle kommunens tiltag skal være synlige, lette at tilmelde sig og sælgende, for jo flere brugere, jo mere spændende kommune får I.
 
Vi har derfor udviklet et intuitivt og brugervenligt system og minimeret billetgebyret, så det er billigere for brugerne end ved de traditionelle billetsystemer. Vi har også koblet billetkøbet op med alle digitale enheder og tablets med en app, så billetten bare vises frem på skærmen ved arrangementets start. Det er enkelt og uundværligt. 
 
32 Big Data

Big data – big change

Vi hiver alle data ned, så de er lige til at gå til

Med løsninger fra BilletExpressen får I alle de oplysninger, I har brug for, på en let og overskuelig måde, så I hurtigt kan danne jer et overblik og bruge konklusionerne strategisk i jeres videre arbejde.
 
Systemet henter automatisk informationerne ned og giver jer et dagligt overblik, så I har hands-on med alle kommunens arrangementer og kan optimere og effektivisere de steder, det er nødvendigt. Det er muligt både at få standardrapporter og skræddersyede dataudtræk, ligesom vi kan levere data til jeres egne systemer og datawarehouses, så rapportering og analyse kan laves der. 
 
31 administration

Spar ressourcer og administration

Løsningen gør arbejdet, så I kan gøre jeres

Vores løsninger hjælper jer med at spare ressourcer og administration, for det er borgerne, der betjener sig selv, mens systemet automatisk henter alle oplysninger ned, og I får det store overblik. Det betyder, at systemet gør det hele for jer, dobbeltarbejde fjernes, data indtastes ét sted og genbruges i andre systemer, så I i stedet kan bruge kræfterne på at gøre jeres kommune endnu mere smart – til glæde for borgerne. 
 

Effektivt for hele kommunen

Med en samlet digital løsning optimeres forretningsprocesserne, og arbejdsgangene effektiviseres. Systemet kan bruges af alle aktører i kommunen fra biblioteker, kulturhuse og svømmehaller til museer, biografer og sportshaller og giver jer et unikt værktøj til at få overblik over hele kultur- og fritidslivet. 
 
38 synlig

Synlige institutioner

Ét digtalt system samler borgerne, institutionerne og kommunen

Med løsninger fra BilletExpressen er det muligt for borgeren at sidde hjemme i sofaen og købe billet eller tilmelde sig kommunens spændende aktiviteter.
 
Det gør det lettere for foreninger og institutioner at være synlige over for borgeren og markedsføre spændende aktiviteter til alle borgere og gæster i kommunen. På den måde får foreningslivet et nyt pust, og alle bliver set. Løsningen gør det også mere overskueligt for borgeren, som fristes af andre gode tilbud og muligheder. 
 
39 freewebsite2

Gratis hjemmeside til foreningerne

Foreningerne får deres egen portal helt gratis

Vores platforme gør det også let for foreningerne at oprette aktiviteter og markedsføre dem over for borgerne. Løsningerne er nemlig meget brugervenlige og udviklet med henblik på at gøre det enkelt og overskueligt at navigere rundt på siden og tilmelde sig arrangementer.
 
Når I som kommune vælger en løsning fra BilletExpressen, får alle foreninger i kommunen tilbudt en gratis hjemmeside med tilmelding, hvor de kan markedsføre deres aktiviteter. Og samtidig bliver foreningernes arrangementer synliggjort på kommunens fælles portal, så det er let for borgeren at danne sig et overblik over udbuddet. 
 

Bibliotek og Kulturhus

29 8 kort1

Digitalisering og Smart Betaling

Det har aldrig været lettere at sælge billetter

Med en løsning fra BilletExpressen er det endnu lettere for brugerne at tilmelde sig arrangementer, betale og fremvise billet. De kan nemlig sidde i ro og mag hjemme i stuen og booke og betale på pc, tablet eller smartphone og blot vise billetten på mobilens skærm, når de ankommer til arrangementet. 
 

Kontantløs betaling

Institutioner og borgere slipper for at bøvle med kontanter, når de køber billetter, og vi har sørget for, at billetgebyret er lavere end normalt for at gøre det endnu mere attraktivt at være borger i en smart kommune.
 
Kontakt os
28 onesystem1

Alle arrangementer i ét samlet system

Bedre borgerservice og forenklede arbejdsgange

Når vi sætter en løsning op til jer, samler vi alle jeres arrangementer i ét samlet system og kæder det sammen med de initiativer, I ønsker. Det betyder, at systemet muliggør bedre borgerservice og forenkler arbejdsgangene for jeres medarbejdere. Det har også den fordel, at brugerne lettere får overblik over, hvad I har at tilbyde, og I får lettere ved at markedsføre jeres arrangementer og events over for brugerne.  
 

Når kun det bedste er godt nok

Vi har udviklet vores løsning til biblioteker og kulturhuse i tæt samarbejde med Frederiksberg Kommunes Biblioteker og Brøndby Kommunes Kulturhuse og Biblioteker for at sikre, at den er så intuitiv og brugervenlig som muligt – for både jer og kommunens borgere. Det er vigtigt for os, at løsningen er borgernær, og at netop borgeren er i centrum.
 
25 12 overblik

Unikt overblik for stab og ledelse

Alle data bliver samlet ét sted

Vores løsning består af to ben: et, der peger ud mod brugeren, og et, der peger ind mod jer. Det handler nemlig om at give jer de bedste værktøjer til fremadrettet at udvikle og markedsføre arrangementer, som jeres brugere kan li’, samtidig med at I skal kunne få overblik over betalinger og tilmeldinger.
 
Derfor har vi udviklet løsningen sådan, at alle tilmeldinger og betalinger registreres, og I altid har overblik over status på det enkelte arrangement og arrangementerne samlet set.
19 forening

Også til eksterne arrangører

Eksterne arrangører kan hurtigt og let oprette et event

Systemet er udviklet sådan, at eksterne arrangører også kan logge ind, oploade billeder, videoer og logoer – med andre ord vælge et design, der passer til det specifikke event. Den eksterne arrangør har også mulighed for at skrive indlæg, opdatere kalender, taste arrangementer ind – alt, hvad der hører til, for at præsentere eventet på en unik og sælgende måde over for borgeren.
 

Gennemført forenkling og profilering

Data fødes ét sted og genbruges igen og igen

 

Events oprettes ét sted - også dem uden billetsalg eller tilmelding

billetexpressen billetsystem kommune 1

 

 

Billetsystemet eksporterer eventet til bibliotekets / kulturhusets hjemmeside

 
billetexpressen billetsystem kommune 2
 
 

 

Og til institutionens egen billetportal

billetexpressen billetsystem kommune 3

 
 

 

Og ordrebekræftelse

 
billetexpressen billetsystem kommune 4
 

 

Billettens design bestemmes af institutionen

billetexpressen billetsystem kommune 5
 

 

Alle data sendes automatisk  til Kultunaut

 
 
billetexpressen billetsystem kommune 6 

 

Det mest fleksible billetsystem til kulturhuse og biblioteker

 
BilletExpressen kontakt

Skole

Den Digitale Klassekasse
Billetsalg og Tilmelding

Med en digital løsning skaber I overblik, forenkling og kontante fordele.
Gør det nemt for elever og forældre at tilmelde sig og betale.
Let arbejdet og skab transparens for administration og lærere. 
 

Bliv inspireret - klik og se videoen

Som skole hos BilletExpressen får I jeres helt egen portal og mobil app, hvor I modtager betaling til klassekassen sælger billetter eller modtager tilmeldinger døgnet rundt.
 
Den Digitale Klassekasse kan blandt andet bruges til
 • Betaling til klassekasse
 • Betaling til frugtordning
 • Betaling til lejrskole
 • Betaling til skolefest
 • Tilmelding til translokation
 
I adskiller jer fra alle andre skoler med jeres eget design (ikke kun logo) på portalen, mobilen, bekræftelser og billetter.
 
Jeres billetsystem / tilmeldingssystem er helt personligt, og du vil blive overrasket over hvor meget tid, I sparer på håndtering af billetter og betalinger.
 

Klik her og se Hulvej Skoles portal

Vi hjælper jer igang med portalen og de første aktiviteter, så er I flyvende. Og I kan altid kontakte jeres egen kundeansvarlige hos os.
 
Der betales et fast lavt gebyr per billet eller tilmelding, eller eventuelt et fast månedligt abonnement. Der betales ikke for gratis arrangementer.
 

Alt dette får I med GRATIS

 • Ubegrænset antal events
 • Ubegrænset antal elever
 • Ubegrænset antal brugere
 • Gratis billetportal + ordrebekræftelse + billetter i jeres eget design
 • Telefon og mail support
 • Detaljeret statistik og deltagerlister
 • Dedikeret kundeansvarlig
 • Mobil app til scanning

+ Gratis MOBIL app i jeres eget design (2016)

 

Kontakt os

Skolen i centrum - Gennemført profilering

 

Skolens egen billetportal

billetexpressen billetsystem skole 1
 
 

 

Skolens egen ordrebekræftelse

 

billetexpressen billetsystem skole 2
 

 

Skolens egen billet

billetexpressen billetsystem skole 3
  

 

Det mest fleksible billetsystem til skole

 
BilletExpressen kontakt

Museum og Svømmehal

16 teambademobil2

Billetsalg lige ved hånden

Onlinesalg er en sikker vinder i den digitale strategi

Søger I en total billetløsning? Eller mangler I blot en onlineløsning, der kan snakke sammen med jeres nuværende nuværende billet- og adgangssystem.
 
Vore løsninger er udarbejdet i samarbejde med en af landets allerstørste kommuner, så vi løser opgaver i alle størrelser.
 
Har I brug for det, kan vi levere data til kommunens eget datawarehouse, så I kan lave analyser og rapporter i det system I allerede kender.
 
Kontakt os
15 kiosk

Selvbetjening ved indgangen

Optimer salget og spar omkostninger med en billetautomat.

 
Lad publikum betjene sig selv, når de ankommer til jer. Automaten kan være et supplement eller en afløser for det personlige salg ved indgangen. Den er ideel til svømmehaller, museer, forlystelsesparker, festivaler og andre turistattraktioner, der ønsker optimering af billetsalg, færre køer, reducering af omkostninger og i sidste ende øget salg og større kundetilfredshed.
 
Løsningen vil blive tilpasset jeres ønsker og behov. Både software og hardware bliver tilpasset så funktion og design giver de største fordele.
 
 
 
13 pos

Smart salg - når publikum skal betjenes

Effektiv salgsmaskine og kommandocentral

Med BilletExpressens POS (Point-Of-Sale) løsning får I en effektiv salgsmaskine til billetter, kort og fysiske varer.
 
Løsningen integreres med onlineløsningen og de selvbetjente billetautomater, så alt billetsalg samles i et og samme system.
 
POS løsningen kan administrere den samlede billetløsning og fungerer som en effektiv "kommandocentral". Det sparer omkostninger og giver oveblik.
 
 
40 turnstile 2

Nøglefærdige løsninger i samarbejde med førende partnere

Har I allerede et adgangskontrol system, eller skal I have et nyt?

BilletExpressen kan integrere med jeres eksisterende systemer og tilbyder desuden nøglefærdige løsninger i samarbejde med førende leverandører af adgangssystemer.
 
Uanset om I har brug for et helt enkelt system, eller et samlet løsning med blandt andet chip og styring af nøgleskabe kan BilletExpressen hjælpe.

Lokalebooking

40 oeveleje

Selvbetjent lokalebooking

Borgeren booker, betaler og lukker sig selv ind

 
Øvelokale, borgerhus, snoezelhus eller skaterpark. Hvis det trækker ressourcer og er dyrt for kommunen at administrere, er en selvbetjent bookingløsning svaret.
 
BilletExpressen har i tæt samarbejde med Brøndby Kommune udviklet en enkel og borgernær løsning,der binder booking, adgangskontrol og tyverialarm sammen. Det giver både besparelser og overblik.
 
Medarbejdernes første reaktion, da de så løsningen: "Ahh, det kender vi jo. Det er lige som vores billetsystem".
 
Det er god borgerservice, at bookingen er døgnåben og kan foretages hjemme i dagligstuen eller på farten. Vi kalder det win - win digitalisering.
 
Kontakt os

Forening

Fest i foreningen?

Fester og events i både stor og lille skala

21 kulturhuset 02red

Ska’ der være fest, så la’ der være fest!

 
Fester og events i foreningen har aldrig været nemmere at afvikle – med en løsning fra BilletExpressen sælger billetterne nærmest sig selv. Næsten, i hvert fald.
 
Det er nemt og billigt at sætte billetsystemet op, og det kræver ikke meget administration. Det betyder, at I kan bruge pengene og kræfterne på selve festen.
 
Billetterne kan sælges via internettet, mobil-app eller billetkontorer – vælg dem alle, eller den/de løsning(er) der giver mening for jer. På den måde er det slut med gæster, der aldrig lige fik betalt, og I begrænser antallet af no shows. Nemt og enkelt for alle – kunder såvel som jer som forening.
 
Løsningen omfatter alle typer af foreningsarrangementer lige fra stævner, (studie)fester, koncerter og klubture til generalforsamlinger og andre møder. 
Kontakt os

  Forening i centrum - Gennemført profilering

  Målrettet kommunikation

  Foreningens egen portal

  billetexpressen billetsystem forening 4
   
   

    

  Foreningens egen bekræftelse 

  billetexpressen billetsystem forening3
   

   

  Foreningens egen billet

  billetexpressen billetsystem forening 2
    

   

  Det mest fleksible tilmeldings- og billetsystem til forening

   
  BilletExpressen kontakt