Teater

Giv teatret sit eget billetsystem

BilletExpressens teaterløsning har alt, hvad store og små teatre har brug for.

Uanset om I skal bruge et billetsystem til nummererede pladser, rabatordninger, medlemsskaber, sæsonkort eller noget helt femte, kan det lade sig gøre med vores teaterløsning. Teatret får sin egen billetportal, eller vi integrerer billetsalget direkte på teatrets egen hjemmeside.

Vores internationale kolleger har lavet et specielt website, der i detaljer viser mulighederne. Læs mere om vores omfattende teaterløsning på http://www.handytix.com/

Kontakt os

Teaterforeninger

Enkel billetbestilling og hjemmeside i samme løsning

Mange af teaterforeningernes medlemmer er oppe i årene og derfor ikke nødvendigvis så IT-kyndige.

Online billetsalg kræver altså, at det er både nemt og overskueligt at købe billetter – både i løssalg og som medlem. Med en samlet løsning fra BilletExpressen får I både billetsystem og hjemmeside, og I slipper for vedligeholdelse og hosting.

Derved sparer I på administrationen og får lidt mere luft i budgettet, samtidig med at I gør det mere enkelt for jeres publikum. Vi skræddersyr systemet til hver enkelt forening og yder personlig rådgivning og support. På den måde bliver vores kunder og deres publikum trygge ved systemet.

Enkel billetbestilling og hjemmeside i samme løsning.
I kan selvfølgelig få et billetsystem uden hjemmeside.
 

 

 

Sommerspil - Revy

Billetsalg til den store sæson

Hvis I driver et sommerspil og/eller en revy, har I typisk brug for at kunne sælge mange billetter i en afgrænset periode.
 
Måske endda også til spisning eller andre aktiviteter. Med en løsning fra BilletExpressen har I mulighed for at sælge billetter i præcis den periode, I har behov for, uanset om sæsonen er lang eller kort.
 
Jeres kunder kan købe billetter online og fra billetkontor, og i samarbejde med et af Danmarks største sommerspil, Jels Vikingespil, har vi udviklet en særlig løsning, der dels er meget brugervenlig, dels enormt effektiv for både indehavere og brugere. Se mere på http://jelsvikingespil.billetexpressen.dk.
 
Det er muligt at tilpasse billetsystemet til selv meget specifikke behov, og vores kunder er yderst tilfredse – også med prisen.
 

Tourne- og PopUp teater

Gør billetkøb til en leg

 
Hvis det lokale forsamlingshus mangler et billetsystem,
 
eller I har planer om at turnere med jeres eget teatertelt, så er det nemt at oprette en billetportal, der tilbyder både publikum og arrangører at købe billetter enten online eller i fysiske billetkontorer.
 
Se et par løsninger her: http://kommendeteater.billetexpressen.dk/
og her: http://randersturne.billetexpressen.dk/, og lad jer inspirere.
 

Kulturhus og Spillested

Koncert- & Kulturhus

Billetsystem med power og fleksibilitet

 
Som et større koncert- og kulturhus med masser af arrangementer og events kender I vigtigheden af at have styr på alle processer.
 
Uanset om det er jer selv eller eksterne arrangører, der står for de enkelte events. får I den fornødne muskelkraft, sikkerhed og fleksibilitet for alle pengene – intet er overladt til tilfældighederne, og selv de mest krævende arrangører vil opleve at få deres behov opfyldt.
 
Skal I have den store rapporteringspakke, big data eller skal billetsalget integreres i jeres egen hjemmeside, så har vi løsningen.
 
Vi har specialiseret os i netop denne type venue, og vores internationale kolleger har oprettet et website, der går i dybden.
 
Læs mere på  http://www.handytix.com/.
Kontakt os

Kulturhus

Brugervenligt billetsystem med stor fleksibilitet

Enkelt og smart – det er kendetegnene for vores billetsystem til mindre kulturhuse.

Med jeres egen portal til billetsalg og tilmelding får I fuldt overblik, glade gæster og en pålidelig og smart billetløsning. I har også mulighed for at få jeres helt egen mobil-app, endda uden at skulle have penge op ad lommen. Løsningen er ideel til alle – professionelle som frivillige – der ikke har stor erfaring inden for administration af arrangementer.

Spillested og diskotek

Ualmindelig nemt at gå til – også for publikum

Det bliver ikke nemmere eller smartere at sælge billetter til jeres events.
 
Sælg online, via mobilen eller i billetkontoret, og overvej, om ikke jeres publikum skulle forkæles med en mobil-app, der dels styrker kommunikation og loyalitet, dels bidrager til øget salg. Samtidig kan I udnytte systemets muligheder til at markedsføre kommende events eller eventuelle sponsorer.

I sparer både tid og penge på administration, og vores system sørger for en gnidningsfri bestillingsproces, hvor I samtidig kan holde hånd i hanke med antal solgte billetter, antal ankomne gæster, eventuelle no shows mv. Samtidig kan I danne jer det store overblik takket være udførlige rapporter, der er helt enkle at trække ud af systemet.

Billetter til alle

Interfacet på BilletExpressens system er overskueligt og enkelt, og det kræver ingen særlige forudsætninger at betjene det. Samtidig er det overordentligt nemt for kunden at bruge, så det er ikke kun IT-kyndige, der får mulighed for nemt at betjene sig selv. BilletExpressen er for alle – lige fra de yngre diskoteksgæster til det gråhårede publikum på lokale spillesteder. Og alle derimellem.

Festival

Musikfestival

Ingen festival er for lille, ingen er for stor

Musikfestivaler er ofte kendetegnet ved at være spredt ud over et større område.

Det stiller store krav til billetkontrollen, men med en løsning fra BilletExpressen finder I hurtigt ud af, at det ikke gør den store forskel, om festivalen foregår på én samlet festivalplads, eller den er spredt ud over hele byen. Den største festival, vi hidtil har stået for, solgte mere end 350.000 billetter, der alle skulle scannes.

Det er mange mennesker på én gang, men BilletExpressens system kan scanne billetter præcis der, hvor I foretrækker det, så flowet er konstant, og der ikke bliver tale om flaskehalse eller andre forsinkelser. Vi står også for udstyr til scanning og internet.

Hold fokus på festivalen – lad os holde styr på billetterne.

Læs Mere Kontakt os

Billetter til medarbejdere, frivillige, virksomheder, VIP’er m.fl. – der er mange forskellige billettyper at holde styr på til festivaler, og det kan være svært at overskue det hele. Men med en løsning fra BilletExpressen bliver det hele noget nemmere. Systemet kan differentiere mellem forskellige billettyper og kan endda udstede særlige billetter og rabatkoder til individuelle kunder eller give rabatkoder til alle medarbejdere i virksomheden. Hvis behovet måtte være der, kan vi endda tilbyde integration til andre systemer, så det bliver endnu nemmere at klare logistikken på festivalen. 

Har du brug for scannere eller trådløst netværk til jeres arrangement - så har vi udstyret.

Food Festival

Mad og billetter i skøn forening

Hvis jeres foodfestival er samlet på en festivalplads, eller den er spredt ud over hele byen – for eksempel på byens restauranter og spisesteder – er en løsning fra BilletExpressen ideel for jer. Systemet tilbyder mange forskellige typer billetdifferentiering og lader det være op til dig, om der ’bare’ skal sælges indgangsbilletter til festivalen, eller der er tale om flere individuelle arrangementer og events, der alle kræver separate billetter. Systemet klarer også børnebilletter, rabatter, heldagsbilletter og mange flere typer ’særlige’ adgangsbeviser.

Få det store overblik

Med systemet fra BilletExpressen får både festivalledelse og de enkelte operatører det store overblik. Det giver samtidig de deltagende restauranter mulighed for at udskrive en gæsteliste med udvalgte data om kunderne. Desuden har det aldrig været nemmere at lave eksakte afregninger med restauratører og udstillere – mulighederne er mange, og vi guider dig gerne igennem dem alle. Det er blot at sige til.

Udendørs arrangementer

Er I langt væk fra internet, der virker?

Internettet er utrolig smart. Når det altså virker. Til udendørs arrangementer er der imidlertid ikke altid garanti for en stabil forbindelse, og så kan gode råd være dyre, hvis I står med en masse billetter, der skal scannes.
 
For eksempel til racerløb, vikingemarked, kulturnat eller noget helt fjerde. BilletExpressen leverer én samlet løsning, der gør det nemt for alle – både publikum, den enkelte eventarrangør og de overordnede ansvarlige – og den virker også offline. I bestemmer selv, om løsningen skal bruges til billetsalg/tilmelding til særskilte arrangementer eller ’flere-i-én’-events –vores system fungerer til det hele.
 

Sport

Billetsystemet er jeres udstillingsvindue

Det skal også være tidsvarende i næste sæson

Jeres publikum forventer et moderne billetsystem, så det skal være tidssvarende og afspejle klubbens profil.
 
Med mere end 30 specialiserede udviklere sørger vi for, at jeres billetløsning aldrig bliver forældet.
 
Udvikling og vedligeholdelse er selvfølgelig med i prisen. Så ingen overraskelser hos os..
 
Kontakt os

Gratis mobil app

Billetsalg lige ved hånden giver mersalg

Med jeres egen mobil app kommer publikum endnu tættere til klubben.
Andelen af mobilbrugere der bruger deres mobil på nettet er mere end 70%, og antallet vokser.
 
Derfor er det yderst vigtigt at publikum kan købe deres billetter på mobilen, hvis ikke klubben skal miste salg. 
 
Alle BilletExpressens billetportaler tilpasser sig mobil eller tablet. Det er et must i 2016.
 
Mobil app kan leveres ultimo 2016.
 
 
 

Sæsonkort, VIP kort og billetter online

Alt sælges i samme billetsystem

Det kan være en jungle at holde styr kort, billetter og rabatter, men det er slut med BilletExpressens billetsystem.
 
Alle disse typer kort er standard og kan købes og bruges online og i billetkontorerne.
 
Det er god publikumsservice og sparer klubbens medarbejder og frivillige timevis af arbejde.
 • Sæsonkort
 • VIPkort
 • Specialkampspakker
 • Gavekort
 Billetsystemet kan også udstede alle mulige former for rabatkoder.
Læs Mere
Koderne kan sendes direkte til publikum, medier, skoler, sponsorer eller andre samarbejdpartenere.
 
Har man en kode, kan man købe sin rabat- eller fribillet online. Det giver fyldte tribuner og besparelser i administrationen.
 

En lille finesse ved vores sæsonkort: Publikum kan genkøbe deres faste pladser sæson efter sæson, og spiller I hjemmekampe i flere haller, kan vi "parre" pladserne i hallerne, så kortholderne automatisk får deres favoritpladser i alle hallerne.

Ingen investering – Lave omkostninger

Lavt gebyr per billet - ofte betalt af publikum

Vi stiller hele vores billetløsning inklusiv scannerprogram gratis til rådighed.
 
Baseret på billetantallet og omfanget af vores arbejde i løbet af sæsonen, aftaler vi en skarp pris på billetgebyret.
 
Billetgebyret kan lægges ind som en del af prisen,  eller det kan lægges oven i prisen som et ekstra gebyr publikum betaler.
 
I bestemmer.

Nemt for medarbejderne

Fuldt overblik til ledelsen og økonomichefen

Flere billetportaler – Ét billetsystem

Fodbold, Håndbold og Ishockey – En billetportal til hver - I samme billetsystem

Hvis I har flere sportsgrene, og ønsker et særskilt billetsalg for hver af disse, er løsningen at lave flere billetportaler.
 
Det gør det nemmere for publikum at købe billetter, og styrker den enkelte afdelings profil i klubben. 
 
Det hele klares i samme bagvedliggende billetsystem, så administration, økonomi og rapportering er samlet et sted.
 
Det giver synergi og overblik.
Kontakt os

Forening

Fest i foreningen?

Fester og events i både stor og lille skala

Ska’ der være fest, så la’ der være fest!

 
Fester og events i foreningen har aldrig været nemmere at afvikle – med en løsning fra BilletExpressen sælger billetterne nærmest sig selv. Næsten, i hvert fald.
 
Det er nemt og billigt at sætte billetsystemet op, og det kræver ikke meget administration. Det betyder, at I kan bruge pengene og kræfterne på selve festen.
 
Billetterne kan sælges via internettet, mobil-app eller billetkontorer – vælg dem alle, eller den/de løsning(er) der giver mening for jer. På den måde er det slut med gæster, der aldrig lige fik betalt, og I begrænser antallet af no shows. Nemt og enkelt for alle – kunder såvel som jer som forening.
 
Løsningen omfatter alle typer af foreningsarrangementer lige fra stævner, (studie)fester, koncerter og klubture til generalforsamlinger og andre møder. 
Kontakt os

_

Pensionister køber flere billetter end alle andre - ONLINE

Tankevækkende læsning for teaterforeningerne

Vi hører ofte, at det ældre publikum ikke ønsker at købe billetter online. 
Men nu viser undersøgelser*, at de faktisk bruger flere penge end alle andre, og kvinderne  køber mest. Antallet af online købere vokser ikke mindst på mobilen.
 
Et par interessante tal viser at 
 • Pensionister & voksne med større børn bruger 480 kr. årligt pr. person. 
 • Voksne uden børn bruger kun 250 kr. 


Stort potentiale venter på teaterforeningerne

Ses dette i sammenhæng med stigende porto, øgede udgifter til trykning og masser af arbejde til bestyrelsen, er tiden er inde til forenkling af billetkøb for både abonnenter og løssalgskunder.
 

Abonnementsbilletter sælges ofte manuelt eller halvautomatisk, og kun løssalgskunder kan købe billetter online. Den manuelle håndtering er tidskrævende, dyr og ikke særlig brugervenlig for den voksende gruppe af publikummer, der ønsker at betjene sig selv. 

Det er desuden ofte svært at styre, at abonnenterne kun får den rabat, de er berettigede til.

Specialisering giver de bedste resultater

Som specialister i teaterforeningernes billetsalg sammensætter vi den bedste billetløsning til den enkelte forening. Det kan vi kun gøre fordi vi: 
 • Kender publikums særlige behov
 • Kender foreningernes udfordringer
 • Giver god og personlig service til både foreningen og til publikum
  • Også til dem, der ikke er IT kyndige
 • Tilbyder et samlet billetsystem, hvor publikum kan købe medlemsbilletter, abonnement og løssalgsbilletter online og i billetkontoret
 • Sørger for at publikum får den korrekte rabat – hele sæsonen
 • Leverer foreningens egen billetportal som for eksempel her/
 • Sørger for at bestyrelsen har overblik over billetsalg og økonomi
 • Altid har kaffe eller te på kanden.


Overvejer I en ny hjemmeside?

Står I overfor at skulle anskaffe en ny hjemmeside, er der inspiration og besparelser at hente her hvidovreteaterforening.dk
 
Her har vi gjort det nemmre for publikum og lavet en samlet hjemmeside og billetportal, som også virker på mobilen.
En masse dobbeltarbejde er afskaffet, siden er altid opdateret, og er der brug for support, er vi altid til at få fat i.
 
Oprettelsen af hjemmesiden er gratis, og foreningen betaler blot et lavt månedligt abonnement. 
 


Er I flere foreninger, der arbejder sammen?

Se hvordan Roskilde Teater og Gundsø Teater og Musik sælger hinandens billetter:
 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan skræddersy billetsalget til jeres teaterforening, så ring eller skriv til os - vi er ikke længere væk end telefonen. - Også når alle andre holder lukket.

Venlig hilsen
Peter Christensen
2191 0014
peter@billetexpressen.dk* Kilde: Dibs E-handelsanalyse 2016