Kommune

52 Color logo with background

Vækst og jobskabelse i kommunerne

 

Læs mere på https://www.smartturisme.dk/

Smart Turisme er BilletExpressens afdeling for digital turismeudvikling.
Når du klikker på linket, kommer du over på vores Smart Turisme hjemmeside.

Så nemt er det

25 webandapp

Personlig portal og mobil-app

Gennemført profilering

Med en løsning fra BilletExpressen har I mulighed for nemt at oprette jeres egen online billetportal. Her kan I uploade alt lige fra vigtig information til logo, billeder og videoer. Bestem selv, hvordan portalen skal se ud, og hvilke oplysninger den skal indeholde.
 
Jeres profil vises ikke kun på forsiden, men i hele bestillingsprocessen samt på ordrebekræftelse, billetter og tilmeldingsbeviser. Vi kalder det gennemført profilering.
 

Mobil-app til smartphones

Hos BilletExpressen har I mulighed for nemt og hurtigt at tilknytte en mobil-app til jeres hjemmeside. Helt enkelt og ganske gratis! Appen til alle typer af events fås til smartphones (IOS, Android og Windows), og I kan selv bestemme designet på den.
 
Kontakt os
16 4 billetdesign

Design individuelle billetter og tilmeldingsbeviser

Sæt jeres eget præg på billetterne

Billetter og tilmeldingsbeviser til events behøver ikke alle sammen se ens ud. Med en løsning fra BilletExpressen kan I selv designe billetterne – lav for eksempel nogle, der designmæssigt passer til typen af event. I har naturligvis også mulighed for at vælge et generelt billet-layout; alt sammen til glæde for brugerne.
 

Forskellige billettyper til forskellige formål

Det er ikke kun designet, der kan brugerdefineres. I kan også oprette forskellige typer billetter – børnebilletter, early bird, familiebilletter mv. Vælg selv prisen, mængden, og sælg billetterne online eller via jeres eget billetkontor.
 
10 5 markedsføring

Markedsfør jeres arrangementer

Sæt fokus på jeres arrangementer, der, hvor kunderne er

Jo flere, der kender til jeres arrangementer, jo flere deltagere får I. Med mobil-appen er det nemt at dele og markedsføre jeres arrangementer på de sociale medier. I kan også oprette Facebook-events direkte fra BilletExpressen og sælge billetter på Facebook. Det er hurtigt og brugervenligt, og det kan klares på farten.
 
7 2. alle platforme

Sælg på alle platforme – helt enkelt

Det er et krav i dagens Danmark at billetterne kan købes på alle platforme - desktop, laptop, tablet mobil osv.
 
Det hører selvfølgelig med i BilletExpressens løsninger. Vi nævner det blot for en ordens skyld.
 
4 8 kort1

Betalingen modtages helt automatisk

Penge via kort og mobil – nemt og sikkert

Det er nemt og sikkert at betale for events og arrangementer med kort eller MobilePay og gør det altså endnu nemmere for både brugerne og jer. I slipper for arbejdet og skal ikke investere i betalingsløsninger. BilletExpressen sørger for korrekt fakturering og afregning til jer. Det gør det nemt for bogholderiet.

 

3 12 overblik

Udnyt overblikket 24/7

Nem og gnidningsløs kommunikation døgnet rundt

Med appen kan I helt enkelt kommunikere om forskellige events og andre arrangementer i området. For at gøre det ekstra nemt for brugerne kan eventen vises på et kort. Den tilhørende kalenderfunktion er nyttig, særligt ved administration af flere events på samme tid, og den fungerer desuden som en ekstra service for kunderne. 

Overblik over billetter, salg og publikum

I tiden umiddelbart op til arrangementet eller eventen er det muligt at sende direkte beskeder til alle, der har booket gennem appen. På den måde er det nemt for jer som arrangør at få overblik over antal solgte billetter, hvor billetterne primært sælges fra, og hvem publikum er. Samtidig kan I også se, om jeres markedsføring virker, eller om det er nødvendigt at sætte ind – og finde ud af helt konkret hvor.

Særlige behov

24 10 saerligebehov

Fleksible løsninger til alle typer virksomheder

Ét system dækker alle behov

En løsning fra BilletExpressen kan tilpasses alle typer arrangører inden for kultur, erhverv og kommuner – små, mellemstore og store. Ikke mindst komplekse organisationer med mange decentrale brugere og lokationer, brugerstyring og behov for avanceret funktionalitet kan få glæde og gavn af vores systemer.
 

Skræddersyede løsninger

Er der noget, I mangler, vil vi i de fleste tilfælde kunne udvikle det til dig. Mangler du en grundlæggende løsning eller den vigtige brik, der gør, at din eventtilmelding spiller sammen med jeres CRM-system, så I har et centralt overblik over, hvem I har inviteret, om det er de rigtige kunder, der kommer, og hvem I kan bruge som jeres ambassadører, har vi løsningen.
 
Vi kan også stå for et publikumsinterface, der spiller sammen med jeres system til sagsstyring. 
 
Kontakt os
8 SMV

Når organisationen er stor og kompleks

Enkelt system til organisationer af alle størrelser

Ingen virksomhed eller arrangør er for stor eller for lille til at kunne få glæde af BilletExpressen som system. Store arrangementer med mange arrangører, events og/eller lokationer kan alle drage nytte af avanceret funktionalitet. Fx kan vores system nemt administrere 500 brugere, 3000 arrangementer og 4 forskellige sprog på samme tid og give jer det totale overblik.
 
Brugerstyringen er stram, så I trygt kan stole på, at alt salg af billetter, registrering af data, segmentering af prissætning, pladskonfiguration og meget andet bliver klaret for jer. Oven i købet via et enkelt interface, så I ikke behøver forholde jer til flere forskellige layouts og platforme. Det hele er transparent og brugervenligt og holdes så enkelt som muligt – også for brugerne.
 
5 Arena2

Store Teatre, Kultur- og Kongreshuse

Billetsystem med power og fleksibilitet
Som et større teater eller koncert- og kulturhus med masser af arrangementer og events kender I vigtigheden af at have styr på alle processer.
 
Uanset om det er jer selv eller eksterne arrangører, der står for de enkelte events. får I den fornødne muskelkraft, sikkerhed og fleksibilitet for alle pengene – intet er overladt til tilfældighederne, og selv de mest krævende arrangører vil opleve at få deres behov opfyldt.
 
Skal I have den store rapporteringspakke, big data eller skal billetsalget integreres i jeres egen hjemmeside, så har vi løsningen.
 
Vi har specialiseret os i netop denne type venue, og vores internationale kolleger har oprettet et website, der går i dybden. Læs mere HER
Kontakt os

Funktionalitet

Mere af det, tak!

"Vores skolefest er veloverstået, og det var en fornøjelse at stå ved indgangen og tjekke billetter.

Faktisk var indgangen så effektiv, at jeg helt slap for at være en del af indgangen og kunne fokusere på andre ting. Mere af det, tak."

Tine Leth, Administrativ leder, Hulvej Skole

Se filmen og få et hurtigt overblik

Hurtig tutorial i InterTicket

Se filmen, og få et hurtigt overblik over alt det, I kan bruge InterTicket og BilletExpressen til.

Kontakt os
35 2. alle platforme

Total promovering på mobil og web

Egen hjemmeside – helt gratis

Med en løsning fra BilletExpressen kan I oprette en hjemmeside til events og arrangementer – ganske gratis endda. Eller I kan få os til at gøre det for jer. Vi skal blot bruge logo og topbanner og en holdning til baggrundsfarve/-billede samt farve på knapper og tekst. Portalen kan tilpasses, så den indeholder præcis de moduler, I skal bruge – for eksempel til nyheder, indtastning af adresser, billeder af de(n) optrædende mv. Vi kan sammen gennemgå, hvordan portalen og den enkelte event skal bygges op, samt hvordan I gerne vil have billetten til at se ud. Vi kan også drøfte, hvorvidt der skal bruges flere forskellige billetdesigns, eller om det er mest hensigtsmæssigt at holde sig til ét.
 

Mobil-appen holder kunderne til ilden

Det er nemt at knytte en app til jeres nye hjemmeside, og den gør det muligt hurtigt og elegant at dele information med brugerne. Det kan eksempelvis være oplysninger om eventen/arrangementet, billeder af de optrædende, eventuelle ændringer mv., ligesom det er muligt at sende direkte beskeder til jeres gæster, når eventen nærmer sig. I kan også få arrangementet vist på et kort, og kalenderfunktionen er meget nyttig både for jer selv og kunderne. 
 
34 ikoner

Enkel oprettelse og administration

Oprettelse og administration har aldrig været nemmere

Det er nemt at oprette events og arrangementer – og lige så nemt at administrere dem. I kan uploade tekster, billeder, videoer, links og endda lægge information ud til downloads. Alt sammen for at promovere jeres arrangementer og gøre det endnu mere brugervenligt. Med en løsning fra BilletExpressen kan I desuden tilføje et ubegrænset antal events og lokationer, og I kan holde snor i salget ved at tidsstyre det, enten på klokkeslæt eller i fleksible salgsperioder.

Smarte funktioner – enkel betjening

For at holde endnu bedre styr på jeres arrangementer, promovering og tilmeldinger, kan I markere events med tags og tilføje fritekstfelter på både billetter og tilmeldingsbeviser. På den måde bliver brugerstyringen endnu mere intelligent, og kunderne bliver guidet professionelt igennem hele bestillingsflowet.

33 12 overblik

Det gyldne overblik

Kom en tur op i helikopteren med overskuelige rapporter

BilletExpressens løsning er andet og mere end intuitiv bestilling af billetter og tilmelding til events og arrangementer. Løsningen giver nemlig også et overblik over alle jeres aktiviteter og fungerer således som ’cockpit’ for samtlige transaktioner. I har mulighed for at trække omfattende salgsrapporter, få et overblik over gæstelister og generelt se, hvor mange der tilmelder sig et givent arrangement. Det er med til at hjælpe jer med at sætte målrettet ind fremadrettet, hvis I oplever områder, hvor performance er lavere end forventet.

32 5 markedsføring

Den vigtige markedsføring og de sociale medier

Ingen arrangementer uden promovering, bl.a. via SoMe

Promovér jeres events og arrangementer enkelt og hurtigt ved at udsende nyhedsbreve til jeres indsamlede kontaktlister (via sign up). Her er det muligt at segmentere budskaberne, så deltagere til et givent arrangement eksempelvis kan få markedsføring om lignende begivenheder. Via appen kan I også nemt dele arrangementer på sociale medier efter eget valg. Når I opretter en portal via vores løsning, får I desuden en SEO-optimeret URL, der vil rangere bedre i søgemaskinerne, end hvis den ikke var optimeret.

 

30 salsplan

Nummererede pladser

Hurtig og enkel bestilling af ’faste pladser’

Nummererede pladser er ingen udfordring for BilletExpressens system. Det eneste, I skal gøre, er at sende os en oversigt over siddepladserne på det sted, hvor arrangementet skal finde sted – så sørger vi for at opbygge et nøjagtigt kort over lokaliteten og installere det i systemet. Derefter kan kunderne selv vælge, hvilke pladser de gerne vil have – forudsat, at de ikke allerede er blevet solgt, naturligvis.

29 billetkontor

Smarte billetkontorer

Fysisk salg og tilmelding til events

I bestemmer selv hvor mange fysiske billetkontorer eller tilmeldingssteder I skal have til jeres arrangementer. Det giver mulighed for at møde publikum, hvor de har brug for det.

Smarte funktioner som Sælg og check ind’, ’Sælg og print’ og ’Sælg og send’ gør billetsalget hurtigt og effektivt. 

28 mobilscanner billetsystem

Adgangskontrol af billetter

Tjek billetterne nemt og hurtigt via avanceret adgangssystem

BilletExpressens adgangs-app viser i realtid, hvor mange gæster der allerede er ankommet, og hvor mange I venter på. Hvis kunderne har indtastet navn ved bestilling, har I en komplet gæsteliste – som det er muligt at kontakte efterfølgende med tilbud om lignende arrangementer.

Scan billetten med mobilen

Med adgangs-appen på mobilen er det muligt at scanne billetternes stregkode eller QR-kode. Det er også muligt at downloade billetinformationen, hvis den skal bruges et sted uden internetforbindelse.

Near field communication (NFC) 

NFC er en af de nyere teknologier til betaling og adgangskontrol. Den er baseret på RFID og virker trådløs på kortere afstande (ca. 4-20 cm). Sikkerheden og brugervenligheden er i top. NFC kræver internetforbindelse, da det er en netværksteknologi.

Har du brug for "traditionelle" scannere eller trådløst netværk til jeres arrangement - så har vi udstyret.

Erhverv

50 1  BilletExpressen fagmesse registrering

Mobil onsite registrering mangedobler kapaciteten

Det koster kun et skilt 

Med mobil onsite registrering kan de besøgende registrere sig på mobilen, hvis de ikke har registreret sig hjemmefra.
 
Registreringen er forenklet, og når den er færdig, vises en QR kode direkte på skærmen.
 
Koden scannes og deltagerkortet skrives ud automatisk.
49 Messekompetence by BX

Messe Kompetence Center

Er du messearrangør, så læs mere om vore messe kompetencer på  http://www.messekompetence.dk/

- PUBLIKUMSMESSE BILLETSALG

- FAGMESSE REGISTRERING

- MARKETING AUTOMATION

- UDSTILLER APP

 

48 6  Billetexpressen Lead Generator   BilletExpressen fagmesse registrering

Efter messen

Alle rapporter er klar, emnerne prioriteres, opfølgningen er i gang

47 5  Billetexpressen Lead Generator   BilletExpressen fagmesse registrering

Under messen

Så nemt er det.

1. Navneskilt scannes med mobilen

2. Data udfyldes

3. Rapporten gemmes

46 3   BilletExpressen Lead Generator   Fagmesse registrering 1

Før messen

Udstilleren opretter sin egen rapportskabelon 

 
Skabelonen til besøgsrapporten kan laves helt enkelt eller meget detaljeret med information om eksempelvis produkter, driftsmiljø og servicebehov.
 
De informationer, som den besøgende har indtastet ved registreringen til messen, modtager udstilleren automatisk, når den besøgendes navneskilt scannes.
45 4  BilletExpressen Lead Generator   Fagmesse registrering 1

Lead Generator Udstiller App
Digital besøgsrapport i Skyen

Slut med håndskrevne sedler og løse lapper.

 
Med Lead Generator samles alle besøgsrapporter digitalt.
 
Gå i detaljer med det enkelte besøg, eller få et samlet overblik over alle besøg.
 
Rapporterne kan downloades og importeres i udstillernes CRM system.
 
Udstillerne har selvfølgelig adgang til data 24/7 - også under messen.
 

Ingen kompliceret hardware
bare en IOS eller Android mobil eller tablet.

44 Lead Generator logo   BilletExpressen Tilmeldingssystem

42 % af messedeltagerne modtager aldrig det materiale de er blevet lovet på messen*

Giv udstillerne adgang til værdifulde besøgsdata, og hjælp dem med at effektivisere messeopfølgningen.

Så udstiller de igen på jeres næste messe.

*Kilde:Center for Exhibition Industry Research
 
Kontakt os