top of page
  • Forfatters billedeSarah Kjeldsen

Billetsystem til museer reducerer lange køer ved indgang

Flere museer efterspørger billetløsninger, der kan være med til at eliminere lange køer og skabe værdi for de besøgende. Online billetsalg er en effektiv måde at minimere trængsel og ventetid ved indgangen.


Smag Lokalt sælger takeaway med BilletExpressen

Ved mange museer mødes de besøgende stadig af bemandede billetkontorer, og særligt i højsæsonen kan der opstå lange køer og ventetid ved indgangen, hvilket kan være med til at forringe den gæstens samlede oplevelse. Derfor efterspørger stadig flere museer billetløsninger, der kan være med til at skabe en god oplevelse for de besøgende. Billetsystem til online salg af entrébilletter er en effektiv måde at minimere ventetiden ved billetkøb i indgangen.Sælg entrébilletter online

Med online billetsalg kan museets besøgende nemt og hurtigt springe køen over ved at købe entrébillet til museet hjemmefra eller på farten. Med BilletExpressens billetløsning til museer kan du sælge billetter online på din egen billetportal, som vi opretter til dig. Online billetterne sælges i realtid fra samme billetopsætning som i Box Office, så I ikke risikerer at sælge for mange billetter.


Når billetterne er købt, modtager gæsterne dem på e-mail, som de derefter kan printe eller vise på telefonen til scanning ved museets indgang. Det giver en hurtig og nem ekspedition samt flere tilfredse og tilbagevendende besøgende. Derudover vil museet alt andet lige spare ressourcer på at skulle udlevere billetterne fysisk.Museumsløsning

Vi tilbyder salg af entrébilletter til museer og andre kulturinstitutioner. Vi kan både håndtere billetsalg online og i fysiske billetkontorer eller en midlertidig løsning, hvor alle gæster skal købe online til et bestemt time slot for at kontrollere antallet af besøgende på museet. På den måde sikre du afstand og mindre kontakt med de besøgende i indgangen, da personalet kan tjekke billetten fra afstand eller de besøgende kan scanne billetten selv med vores selvbetjeningsløsninger.


Læs mere om vores billetsystem til museer på Smart Turisme by BilletExpressen www.smartturisme.dk

Comments


Har du brug for hjælp? Chat med vores supportteam eller send os en e-mail

bottom of page