top of page

Brøndby Kommune

Digital kulturplatform til

Brøndby Kommune.jpg

Billetsystem der samler og styrker kulturlivet

Brøndby Kommune ønskede at styrkede det lokale kulturliv. Med vores billetløsning har de fået en digital kulturplatform, der samler alle oplevelser i kommunen. Her kan borgerne finde inspiration til aktiviteter, kultur og idræt med mere samt købe billetter til eller tilmelde sig arrangementer. Billetløsningen håndterer samtidig også billetsalg i de fysiske billetkontorer - alt sammen i ét system. Løsningen er udviklet i tæt samarbejde Brøndby Kommunes Kulturhuse og Biblioteker for at sikre, at den digitale platform er så intuitiv og brugervenlig som muligt – for både personale og kommunens borgere. 

Brøndby Kommune billetsystem

Alle arrangementer ét sted

Brøndby Kommune har med vores billetløsning fået en digital kulturportal, hvor alle kommunes mange aktiviteter og arrangementer er samlet. Det gør det nemt for borgerne at købe billetter til kulturoplevelser og lettere for arrangører at være synlige over for borgerne.

Brugervenlig platform

Målet har været at gøre platformen enkel og attraktiv for kommunens borgere, så det er nemt og overskueligt at få overblik over kommunens mange arrangementer. 

Effektivt for hele kommunen

Med en samlet digital løsning er kommunens forretningsprocesser blevet optimeret, og arbejdsgangene er blevet effektiviseret. Systemet kan bruges af alle aktører i kommunen fra biblioteker og kulturhuse og til sportshaller og foreninger etc.

Læs mere om vores billetløsning til kommuner

bottom of page