top of page

MESSE C, Fredericia

Komplet messeløsning for

Messe C Fredericia

MESSE C benytter BilletExpressen til registrering til fagmesser og billetsalg til publikumsmesser.

MESSE C har over 100 års erfaring med at afvikle fag- og publikumsmesser, store som små, og har besøg af 300.000 gæster årligt. Det er derfor helt afgørende for messecentret at have en professionel billetpartner, der har erfaring med messer, og derfor har BilletExpressen i mange år været husleverandør af billetsalg til publikumsmesser og registrering til fagmesser. Med vores intuitive messeløsning til billetsalg, forhåndsregistrering, onsiteregistrering og adgangskontrol får MESSE C altid et trygt og effektivt messeforløb. Smarte selvbetjeningsløsninger optimerer processer og skaber mersalg.

Publikumsmesser

Vi står for billetsalget til publikumsmesser fra start til slut: opretter tjekliste, designer og opretter billetportal, opretter og overvåger billetsalget og yder den nødvendige support til besøgende og medarbejdere.

 

Vores automatiserede adgangssystem har gjort det nemt for MESSE C at tjekke billetter hurtigt og gnidningsfrit, og vores adgangs-app giver et fuldt overblik over antallet af gæster. Billetsystemet opsamler data og leverer uvurderlig indsigt i publikum, som kan bruges til fremtidige markedsføringstiltag.

Fagmesser

Til fagmesser leverer vi en totalløsning, der letter og optimerer arbejdet for MESSE C og besøgende.

Med vores løsning til fagmesseregistrering bliver alt arbejdet før, under og efter messen nemt og overskueligt. Til fagmesser i MESSE C leverer vi brugervenlig forhåndsregistrering på mobil og web, enkel onsiteregistrering, navneskilte, adgangskontrol og udstillerapp.

Under hele forløbet står BilletExpressen til rådighed med support til både publikum og medarbejdere og er tilstede på messerne.

KREATIVE

DAGE

Nordens største kreative messe går all-in på digitalt forsalg, så alle billetter sælges online for at sikre den bedste oplevelse og fordeling af besøgende over de 3 messedage. Der sættes et maksimum antal billetter pr. dag for at optimere flowet på indfaldsveje, parkeringspladser og på selve messen. Digital registrering giver større kundedatabase med vigtig knowhow for fremtidige messer og salg, bedre flow på messedagene og reduceret bemanding.

2019-udgaven bød på besøgsrekord med knap 25.000 besøgende, og er næsten 20 procent flere end året før. De sidste 4 messer har alle haft over 20.000 besøgende. 

På blot 2 år er det lykkedes at 5-doble forsalget til landets største indendørs bådmesse, fra 2.000 til 11.000 online gæster. 2019-udgaven havde mere end 30.000 besøgende. 

 

Resultaterne er markante: Investeringen i onlinesalg blev tjent ind, bemandingen i indgangen kunne reduceres, deltagerprognoserne holdt stik, og værdifulde kundedata blev opsamlet automatisk.

 

En væsentlig forbedring fra tidligere, hvor der var lang kø ved indgangen, omkostningerne til bemanding ved indgangen var høje og manglende prognoser for besøgstal besværliggjorde planlægningen og gav usikkerhed om deltagerantal helt frem til messestart.

Fagmesseregistrering til Boatshow

BOAT SHOW

Lars Søndergaard Messechef, MESSE C

Lars Søndergaard

Messechef, MESSE C

Messekompetence by BilletExpressen er vores faste samarbejdspartner på fagmesser og publikumsudstillinger. Vi er glade for deres fleksible og innovative løsninger, som giver en god branding af vores mange aktiviteter.

 

Samarbejdet er professionelt, og der ydes rigtig god service og support. Det gælder både til de mange fagmessegæster der registrerer sig online, og de mange besøgende der køber onlinebillet til vores store publikumsudstillinger – og til os selv.

 

Vi har i fællesskab udviklet gode selvbetjeningsløsninger, som minimerer kø og bemanding i indgangen, og der er flere fælles projekter i støbeskeen.

Vil du vide mere om vores løsninger til messer?

bottom of page