top of page

Roskilde Teater

Komplet billetløsning for

Roskilde Teater.jpg

Roskilde Teater skaber synlighed og øger omsætningen med 15 %

Roskilde Teater er en frivillig forening, der arrangerer forestillinger af professionelt teater, og det sætter krav til, at det skal være nemt for publikum og foreningens medlemmer at bestille billetter og pladser. I samarbejde har vi siden 2013 udført et godt stykke arbejde med fokus på at skabe mere synlighed online og øge billetsalget med billetsystem og online markedsføring, hvilket har resulteret i 15 % vækst i omsætning.

Med en samlet billetløsning kan Roskilde Teater let og hurtigt oprette ekstra forestillinger, håndtere alle deres medlems- og rabatordninger, samtidig have det fulde overblik over det samlede billetsalg. Det har resulteret i, at Roskilde Teater har opnået markant øget synlighed online, som har givet flere kunder, medlemmer samt en øget omsætning.

BilletExpressen leverer billetsystem til Roskilde Teater

En samlet løsning

Med en samlet løsning fra BilletExpressen har Roskilde Teater fået både billetsalg og hjemmeside i én samlet portal, hvorfra publikum kan købe billetter til teatrets mange spændende forestillinger. En samlet løsning betyder, at Roskilde Teater slipper for vedligeholdelse og hosting, og kan dermed koncentrere sig om det øvrige teaterforeningsarbejde.

Funktioner 

Roskilde Teater benytter sig særligt af funktioner som salsplan og pladsreservation, medlemskab, forskellige billettyper, gavekort og rabatkoder. Alt sammen som en del af at gøre købsoplevelsen så god som mulig. 

Kampagner med fokus på loyalitet og billetsalg 

Siden 2018 har Roskilde Teaters billetsystem været integreret til vores marketingplatform baseret på AI, hvorfra vi leverer og følger e-mail og social markedsføring. Med platformen udsender vi nyhedsbreve til teaterforeningens medlemmer og nyhedsbrevsabonnementer for at opretholde loyalitet og øge andelen af tilbagevendende kunder. Derudover arbejder vi med kampagner på Facebook og Instagram for at øge synligheden, få flere nye kunder og medlemmer. 

BilletExpressen leverer e-mailkampagner og nyhedsbreve til Roskilde Teater

Vil du vide mere om vores billetsystem?

bottom of page