top of page

Destination Sjælland

Turismeportal til

Destination Sjælland.jpg

Billetløsning løfter det digitale værtskab og styrker turismen

Det skal være lettere for gæster at finde de mange gode arrangementer og events i Destination Sjælland, og derfor indgik destinationsselskabet et samarbejde med Smart Turisme by BilletExpressen tilbage i 2015. Med BilletExpressens billetløsning har Destination Sjælland fået en digital turismeportal, der gør det muligt for alle aktører at sælge billetter online til oplevelser f.eks. arrangementer, entrebilletter m.v.

Alle oplevelser samlet ét sted

Destination Sjællands turismeportal gør det nemt for gæsterne at orientere sig om destinationens mange aktiviteter og med få klik bestille en billet til arrangementer.

120 aktører og 10.000 billetter

Aktørerne har fået en billetløsning med online tilmelding og billetsalg, som giver et samlet overblik over deltagere. I dag er 120 turismeaktører tilmeldt portalen, der sælger billetter til alt fra tangsafari og guidede vandreture til kurser i havkajak til entre til de lokale museer. Og på blot 10 måneder er der blevet solgt mere end 10.000 billetter til aktiviteter rundt om i Destination Sjælland.

Destination Sjælland Billetsystem og Turismeportal

Flere salgskanaler

Udover at få arrangementer vist på turismeportalen har aktørerne også mulighed for at få deres egen personlige billetportal, hvor den enkelte aktørs arrangementer også vises. Det giver en ekstra salgskanal og dermed større eksponering.

Destination Sjællands aktørportaler hos BilletExpressen

Indsigt i den enkelte turist

Med turismeportalen er det nu muligt for Destination Sjælland at følge turisternes digitale rejse, hvilket giver mere og bedre indsigt i turisternes køb og interesser. Indsigten anvendes blandt andet til markedsføringsinitiativer, der skal få turisterne til at blive længere og til at komme igen.

Læs mere om vores billetløsning til turismedestinationer

bottom of page