top of page
  • Forfatters billedeSarah Kjeldsen

Sælg billetter til dine takeaway-måltider

Vi ved, det fortsat er hårde tider for arrangører, som sandsynligvis er nødt til at udsætte arrangementer eller holde lukket helt. Vi har hjulpet flere af vores arrangører med at finde en forsvarlig måde at fortsætte på, og vi vil gerne dele en af løsningerne med dig. Vi håber, det giver inspiration til, hvad du kan bruge BilletExpressen til.Madfestival - Smag på Destination Sjælland

Smag Lokalt sælger takeaway med BilletExpressen

I uge 6 plejer masser af mennesker at spise ude i byen, når madfestivalen Smag Lokalt sætter fokus på de mange lokale producenter og byder på egnsunikke smagsoplevelser i Destination Sjælland. Baseret på de gode erfaringer skulle konceptet prøves i vinterferien. Men corona-situationen med restriktioner og nedlukninger uden forudsigelighed har tvunget Smag Lokalt til at tænke i nye baner.Billetsystem til takeaway

Det er blevet til Smag Lokalt Takeaway Edition, der i stedet varer fra uge 6-8 og gør det muligt at spise ude derhjemme.


Destination Sjælland - Smag Lokalts billetportal til takeaway

Vi har oprettet billetportalen www.smaglokalt.billetexpressen.dk, hvor du kan gå på opdagelse i madfestivalens store udvalg af takeaway-menuer. Når du har fundet den menu, du gerne vil tage med hjem, vælger du afhentnings-tidspunkt og køber din billet.
Denne opsætning lader restauranterne begrænse mængden af ​​tilgængelige menuer baseret på deres kapacitet. Smag Lokalt håber, at de med takeaway-udgaven fortsat kan være med til at fremme og ikke mindst hjælpe de lokale producenter og restauranter.


Du kan læse mere om vores billetløsning til turistdestinationer på Smart Turisme by BilletExpressen www.smartturisme.dk.


Tip:

Denne opsætning kan fungere for ethvert event eller virksomhed, der leverer måltider hjem eller tilbyder takeaway-muligheder:

  • Madfestivaler og -events

  • Caféer

  • Restauranter

  • ... og så videre


Comments


Har du brug for hjælp? Chat med vores supportteam eller send os en e-mail

bottom of page