top of page
Forfatters billedeSarah Kjeldsen

Bliv klogere på dit publikum med kunstig intelligens

I digital markedsføring er kundeindsigt ligesom brændstof til bilen. Uden det vil der være en meget lille effekt. Denne artikel er målrettet dig, der overvejer om kunstig intelligens kan gavne dit billetsalg og din forretning. Det kan være, du er nysgerrig på kunstig intelligens og gerne vil vide mere – eller måske har du allerede indset, at kunstig intelligens er vejen frem til at markedsføre dit billetsalg.


Vi anvender kunstig intelligens til at gøre livet nemmere og mere effektivt for BilletExpressens kunder. Vi arbejder efterhånden med en del virksomheder, hvor vi er kommet godt i gang med at anvende kunstig intelligens til at markedsføre deres billetsalg – og med succes! Men vi ved også, at flere stadig overvejer, hvor vi de skal starte henne. Måske gælder det også dig? I denne artikel kan du læse mere om, hvordan kunstig intelligens og kundeindsigt kan hjælpe dig med at løfte dit billetsalg og din forretning.



Kunstig intelligens til dybere og systematisk kundeindsigt

En af de vigtigste ting, du kan gøre for at bevare, udvikle og vinde nye kunder, er at lære dem bedre at kende. Men indsigten i dine kunder kommer ikke af sig selv, og det kræver nærmest umenneskelige kræfter at gætte og analysere sig til hver enkelte kundes ønsker og behov. Du har formegentlig allerede adgang til en masse informationer om eksisterende kunder og deres købsmønstre ud fra din hjemmeside og gennem nyhedsbrev, hvis du praksiserer dette, men du får måske ikke udnyttet det kæmpe potentiale, der ligger bag. Heldigvis kan kunstig intelligens spare dig tid og omkostninger samt levere valid indsigt i dine kunder.


Hos BilletExpressen er vores billetsystem integreret med vores marketingplatform, som er baseret på kunstig intelligens. Det betyder, at vi kan opsamle data om dine kunder gennem billetsalg og deres interaktion med nyhedsbreve, sociale medier, mobil og web i én samlet kundedatabase, som giver dig et 360 graders indblik i dine kunder.



Kunstig intelligens til målrettet, personlig markedsføring

BilletExpressen - online markedsføring med kunstig intelligens

En del kommerciel kommunikation virker fortsat til at være baseret på mavefornemmelser og ’det plejer vi’ i stedet for reel kundeindsigt, og mange virksomheder arbejder endnu ikke granuleret nok med deres digitale markedsføring, når det kommer til deres billetsalg. Det bliver ganske enkel for uniformt og generelt, da den ikke tager højde for kunden og hvor hun/han er i sin kunderejse. Der er derfor en stor chance for at budskabet virker støjende for kunderne og derfor forsvinder i den digitale intethed. Indsigten i dine kunder er derfor nødvendig for at skabe mere relevant, målrettet og personaliseret markedsføring.


Det er vigtigt, at du forstår kundernes intentioner og adfærd og kan omsætte det til markedsføring, der er relevant for netop den enkelte kunde. Med kunstig intelligens kan du nemt og enkelt levere det rette budskab til den rette kunde, da maskinen analyserer kundens adfærd, sammenligner den med andre kunders adfærd, finder ud af hvad lignende brugere engagerer med og viser så dette indhold eller produkter. Det betyder også, at du konstant får forbedret og opdateret viden om dine kunders adfærd, købekraft, livsfase og individuelle behov.



Lad os styrke jeres forretning med kunstig intelligens

Du er altid velkommen til at kontakte BilletExpressen for at få sparring og rådgivning om, hvordan du kan styrke og øge dit billetsalg ved at rykke jeres digital marketing indsats til næste niveau. Så tager vi en uforpligtende snak omkring jeres billetsalg, og hvordan vi kan skabe mere værdi for jeres kunder.



Saml dine events, dit billetsalg og din markedsføring ét sted. Læs mere om vores billetsystem her.



Comments


Har du brug for hjælp? Chat med vores supportteam eller send os en e-mail

bottom of page