top of page

Ringkøbing-Skjern Museum

Komplet billetsystem for

Ringkøbing-Skjern Museum - Lyngvig Fyr

Ringkøbing-Skjern Museum sælger mere end 80.000 billetter på kun 4 måneder med billetsystem fra BilletExpressen

Hvert år tiltrækker Ringkøbing-Skjern Museum mere end 200.000 gæster. Det er derfor helt afgørende for museet at have et billetsystem, der dels kan håndtere billetsalg online og i fysiske billetkontorer til museets 14 besøgssteder, og dels er effektivt, så gæsterne ikke skal stå i lange køer, når de f.eks. skal op i Lyngvig Fyr. Med BilletExpressens billetsystem kan gæsterne nu vælge helt at springe køen over ved at købe entrebilletten online på museets nye online billetportal.

En samlet online portal
Med vores billetsystem har Ringkøbing-Skjern Museum fået et online billetsystem, hvorfra gæster kan købe billetter til entré og øvrige billetter til museets ti besøgssteder. Den samlede portal giver en sammenhængende kundeoplevelse.
 
De besøgende har taget godt imod det nye billetsystem og på blot 4 måneder har museet solgt mere end 80.000 billetter.

Billetsystem til Ringkøbing-Skjern Museum
Billetsystem til Ringkøbing-Skjern Museum

Billetsystem til museets 14 besøgssteder

Billetkontor hos Ringkøbing-Skjern Museu

Ringkøbing-Skjern Museum anvender også billetsystemet som billetkontor til museets 14 besøgssteder. Ved hjælp af billetsystemets Box Office funktion kan museet nemt administrere indgangen og håndtere fysisk billetsalg og billetprintning.

Time slots genåbnede Ringkøbing-Skjern Museum 
Da Covid-19 ramte stod det klart, at Ringkøbing-Skjern Museum havde behov for et billetystem, der kan være med til at kontrollere antallet af besøgende og styre hvor mange der må lukkes ind. Dette for at sikre tryghed for gæsterne i køerne foran indgangene, så antallet af gæster følger myndighedernes retningslinjer. Med vores billetsystem kan museet hurtigt få oprettet time slots med kapacitetsbegrænsning, og dermed sikre, at billetsalget fra indgangen og billetsalget fra deres online portal ikke til sammen overskrider de restriktioner på antallet af gæster pr. time slot, som museet har fastlagt.

Vil du vide mere om vores billetsystem til museer?

bottom of page