top of page
  • Forfatters billedeSarah Kjeldsen

Sælg billetter med time slots

Covid-19 har unægtelig ændret måden, vi omgås andre mennesker på - også når det kommer til events, teater, attraktioner og ikke mindst museer. Behovet for at kunne regulere og håndtere det præcise antal af besøgende, så gæster kan færdes sikkert både inde og ude, er netop nu større end nogensinde.


For at undgå kødannelse og sikre, at antallet af gæster fordeler sig jævnt i løbet af dagen, så der ikke er flere gæster på museet ad gangen end sundhedsmæssigt forsvarligt, kan det være en god idé at indføre entrébilletter med timeslots.


Hvad er time slots?

Time slots fungerer som en tidsreservation og angiver et tidsrum for, hvornår dine gæster kan besøge museet. Med timeslots kræver du, at dine gæster inden ankomst har købt billet til det tidspunkt, de ønsker at entrere dit museum. På den måde kan du nemt og enkelt holde styr på den samlede gæstekapacitet og få et samlet overblik over dine gæster.


Du kan læse mere om vores billetløsning til museer på Smart Turisme by BilletExpressen www.smartturisme.dk.


Time slots hjælper museer med at styre gæstestrømme


Flere museer anvender billetsystemet til at håndtere billetter med time slots ved både online salg og salg af billetter i billetkontoret ved indgangen. På den måde har de nemt mulighed for at indstille tid og varighed for hvert enkelt besøg, begrænse gruppestørrelser og sætte kapacitet på hvert time slot.Time slots genåbner Museum Vestsjælland

Museum Vestsjælland sælger entrébilletter med time slots, således at de kan regulere og kontrollere antallet af besøgende og sikre tryghed for gæsterne i køerne foran indgangene. På den måde kan de hele tiden følge myndighedernes retningslinjer, hvilket betyder, at de har mulighed for at holde åbent under Covid-19. Billetsystemet sikre, at billetsalget fra indgangen og billetsalget fra deres online portal ikke til sammen overskrider de restriktioner på antallet af gæster pr. time slot, som museet har fastlagt.
Tip:

Time slots gør det også nemt at bidrage til kontaktsporing i forbindelse med covid-19, da du 24/7 har overblik over de besøgende. Billetter med time slots kan fungere for ethvert event eller virksomhed, der har behov for at regulere strømmen af besøgende:

  • Museer og attraktioner

  • Messer

  • Festivaler

  • ... og så videre


Comments


Har du brug for hjælp? Chat med vores supportteam eller send os en e-mail

bottom of page